Toppenkväll

I går hade vi en toppenkväll! Vi började med en trevlig middag på O´Learys med Janne och Hanna + Hannas kompis Josefine. Jag åt en riktigt god oxfilé med potatisgratäng, mmm, och Wille fixade goda drinkar åt oss. På grund av att Janne behövde plåstras om efter någon skada i en fotbollsmatch mellanlandade vi hemma på Silfwerbrandshöjden, jag passade på att kila över gatan för att leta efter ett läppglans jag hade glömt hemma (ingen fest utan min Diortärning). Sedan tog vi en taxi ner till Nex där det var massor av vänner och bekanta som minglade runt på uteserveringen. Jättekul att träffa alla som var där måste jag säga. Blev nog lite dimmigt mot slutet kan jag erkänna men vi hade en så himla trevlig kväll, från början till slut. Bilden nedan är tagen när vi kom hem (efter kvällens fjärde taxiresa, ett himla flängande), glada i hatten...





I dag när vi hade vaknat, inte så särskilt sent med tanke på att vi kom hem rätt sent i natt, promenerade vi ner till stan och tog oss varsin pizza. Vi köpte faktiskt även varsitt skinnarmband med tennbroderi, det var det enda som kändes intressant att handla på marknaden. Vem köper egentligen allt skrot som säljs på sådana här marknader? På stan träffade vi våra älskade busungar som var ute med mormor på marknaden. Åh, vad glad jag blev att se våra fina killar, känns så konstigt att vakna utan att de är hemma. Jag kan inte vara ifrån dem länge utan att börja sakna dem. De hade haft ett toppendygn med mormor och Håkan, sovit bra, ätit mat och glass och jordgubbar i stora lass, lekt i trädgården, köpt bil på marknaden, lekt i lekparken och förstås läst alla Pixiböckerna femtielva gånger. Det är så skönt att det funkar så bra att lämna barnen över natten där, de har så kul alla fyra!

I morgon är det jobb igen, känns lite motigt men det är bara att bita ihop för sedan blir det tre lediga veckor då vi ska försöka hinna med så mycket vi kan i reparationsväg här hemma, jag längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0